Forum Index  ViceVersa HOME         FAQ and Knowledge Base

 FAQForum FAQ   SearchSearch Forum  RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log inLog in 

00000000.000 folders showing up on Kingston flash drive.
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support
Author Message
Chris
Guest





PostPosted: Tue Jun 28, 2005 8:41 pm    Post subject: 00000000.000 folders showing up on Kingston flash drive. Reply with quote

I am trying to backup to a flash drive. When I run VV it keeps creating folders named 00000000.000 on the flash drive. I'm not sure how it's able to create thousands of folders with the same name on it. I can't seam to get a reliable backup onto the flash drive. The only way to get rid of the folders is to re-format the flash drive. Any ideas? Do I need to adjust the buffer settings when using a flash drive?
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8004

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 12:05 am    Post subject: Reply with quote

It is not VV that creates the folder named 00000000.000 on the flash drive.... it must be something to do with the flash drive driver. Can you give more details on your Operating System / PC version?
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Power
Guest





PostPosted: Thu Aug 11, 2005 6:18 pm    Post subject: 00000000.000 Folders are showing up on flash drive Reply with quote

I'm getting the exact same issue. I'm using a Kingston DataTraveller on Microsoft windows XP pro SP2. Only way I can get rid of them is reformatting as well. any ideas?
Back to top
UserName
Guest





PostPosted: Mon Aug 15, 2005 4:11 am    Post subject: The same thing Reply with quote

I have the same problem ! I got a 1gb Kingston DataTraveller flash drive
and give me the same error : 00000000.000 folder

The only way to fix it is Format !

Next time: Eject the flash drive
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8004

PostPosted: Mon Aug 15, 2005 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Is this related to Kingston DataTraveller only? It does not happen on our USB flash drives. Do you have a ViceVersa log file we can look at?
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Guest
Guest





PostPosted: Thu Sep 01, 2005 1:08 am    Post subject: Reply with quote

I have a 4 gig Kingston Data Traveller flash USB drive - same 0's error -- ITS A FAKE!!!!! drive does not hold data.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8004

PostPosted: Thu Sep 01, 2005 4:44 am    Post subject: Reply with quote

Looks like the Kingston Data Traveller flash USB drives are having a problem. We tested 6 other flash USB drive brands and they all work fine.
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Guest






PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:13 pm    Post subject: Here comes the solution!! Reply with quote

I had the same problem, and I found in another forum that they posted : "flash drives usually don't need NTFS file system. keep it FAT32, if it keeps doing it, use FAT file system. Also, if you take it out without "ejecting" it from the computer, it could be corrupting the data. Usually you can right click the drive and click eject."

Well I'm going to try the FAT format, please post results!! I'll do the same.
Back to top
GuestSmeg
Guest





PostPosted: Wed Sep 14, 2005 11:10 am    Post subject: FAKE Reply with quote

It's because it's a fake!!!

Really, I know a collegue bought one from Ebay, same problem, sent it off to Kingston for RMA, and they said it's counterfeit.

Take the cover off, is the main chip branded at the back? And is the cirvuit board red (this one is obviously a fake when opened!)
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8004

PostPosted: Wed Sep 14, 2005 10:41 pm    Post subject: Reply with quote

We received a message from one user who purchased two of these online recently: it worked fine for a couple of days, then the formatting problem.

Upon talking to Kingston they ask him lots of questions about the item. Turns out its counterfeit. Batches have been turning up on continent Europe, but NOT on reputable UK e-tailers.

Confirmation of a counterfeit item is as follows: lighter weight than usual, black lanyard with 'Kingston' printed in white - not quite straight, 'DataTraveler' writing on out side NOT indented and finally original should be recognised by Windows XP as 'Kingston DataTraveler' NOT plain USB storage or other.
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
SmegGuest
Guest





PostPosted: Fri Sep 16, 2005 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

This is exactly what happed to the collegue of mine. I'll post some pics up on the web, the comparison to mine (Original Kingston) and the counterfeit.
Back to top
b man
Guest





PostPosted: Sat Oct 01, 2005 1:19 pm    Post subject: this is a fake! Reply with quote

this is a fake. i bought the 2 GB data Traveler from ebay and i was getting the same error (0000000.000). i called kingston up to RMA the brocken device. she asked me a bunch of questions, i bottom line is that if the back of your drive says "made in Korea" then it is fake. you should call kingston if you have one of there they are in an ongiong lawsuit with the sellers on ebay who were selling these. you might even get your money back if you paid with paypal. call kingston ASAP and they might be able to help you out.

-b man
Back to top
zeamone
Guest





PostPosted: Wed Oct 19, 2005 9:00 am    Post subject: I was faked Reply with quote

I also bought Kingston 2GB labelled made in Korea. I thought that was fine because it was Kingston. Now, the problem is, when I copied files more than 5mb, data starts to convert into zeros.
Back to top
jkosorio@latinmail.com
Guest





PostPosted: Sat Dec 03, 2005 7:02 pm    Post subject: Kingstom 4gb USB memory stick Failure Reply with quote

From the first day i was using the memory create 00000000.000 folders, but also when i copy some folders correctly, after some minutes it convert the files into the folder in 00000000.000.... is horrible... inmediatly i rename an move to an folder full off 0000000.000 because i can't erase. żdo you have a solution? thanks
Back to top
lcmm84
Guest





PostPosted: Wed Feb 08, 2006 9:53 pm    Post subject: 00000000.000 Reply with quote

it happens with my usb flash sony 1Gb
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group
Copyright © TGRMN Software. TGRMN Software products: