Forum Index  ViceVersa HOME         FAQ and Knowledge Base

 FAQForum FAQ   SearchSearch Forum  RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log inLog in 

VV 'Pause / un-Pause All' option

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Wish List
Author Message
Alice



Joined: 29 Jan 2015
Posts: 232

PostPosted: Mon Mar 16, 2020 9:04 am    Post subject: VV 'Pause / un-Pause All' option Reply with quote

Hi, would it be possible to have a 'right-click' option on the VV Tray Icon so that I can select 'Pause All / un-Pause All' affecting every Profile that is running on that server/PC at the time.

At the moment I have to switch to each Profile and click 'Pause', then repeat this when I wish to un-pause them.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8461

PostPosted: Tue Mar 17, 2020 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Hi, are you using the 'stop' command for each profile in VVEngine?
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Alice



Joined: 29 Jan 2015
Posts: 232

PostPosted: Tue Mar 17, 2020 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Hi, this is VV 3.0 (not VVE).

At present I have to click on the 'pause' check box at the bottom right of each 'Execute : Copying to Target' window per Profile to pause/un-pause.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8461

PostPosted: Tue Mar 17, 2020 10:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, OK, thanks. These are all separate instances of the program running, it would be hard to be able to pause all other instances running from within one.
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Alice



Joined: 29 Jan 2015
Posts: 232

PostPosted: Wed Mar 18, 2020 4:21 am    Post subject: Reply with quote

Ok understood and thank you.

I appreciate your attention.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8461

PostPosted: Wed Mar 18, 2020 6:23 am    Post subject: Reply with quote

One option could be to have a pause and pause all button in VVEngine because VVEngine knows which profiles are running.
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Alice



Joined: 29 Jan 2015
Posts: 232

PostPosted: Wed Mar 18, 2020 7:03 am    Post subject: Reply with quote

Yes, I could do this in the short term :

VVConsole "-c:DISABLE ALL|QUIT"

then

VVConsole "-c:ENABLE ALL|QUIT"

I guess, in two different batch files.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8461

PostPosted: Wed Mar 18, 2020 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

However 'disable' is a bit different as it stops the profile and then it needs to restart, while pause is just a pause.... Right now there is no 'pause' in VVEngine Sad
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Wish List All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group
Copyright © TGRMN Software. TGRMN Software products: