Forum Index  ViceVersa HOME         FAQ and Knowledge Base

 FAQForum FAQ   SearchSearch Forum  RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log inLog in 

[BUG]VVEngine does not ignore unavailable source/destination

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Comments / Feedback
Author Message
ipo



Joined: 18 Jul 2019
Posts: 8

PostPosted: Fri Aug 02, 2019 5:37 pm    Post subject: [BUG]VVEngine does not ignore unavailable source/destination Reply with quote

Noticed on ViceVersa_PRO_3_build_3002_64-bit and VVEngine_2.2 _Build_2210

- Continue even if some source/target folders are inaccessible
Comparison
- Comparison Type: Size and Timestamp
Execution
- Method: Replication (Update Target)
- No overwrite / read-only / error confirmations
- Log File: "C:\ViceVersa\ViceVersa.log" (max 100000 KB)
- No archive for deleted/replaced source files
- No archive for deleted/replaced target files
- Use Windows Native File Copy
- Retain folder created and modified timestamps when copying

VV Engine just says

Status Details: Folder not accessible: \\host\folder\ (next check in XX seconds)
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8229

PostPosted: Sat Aug 03, 2019 12:54 am    Post subject: Reply with quote

Hi, what scheduling settings do you have in VVEngine? The error could be related to the options in VVEngine, such as monitoring folders. thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
ipo



Joined: 18 Jul 2019
Posts: 8

PostPosted: Sat Aug 03, 2019 9:17 am    Post subject: Reply with quote

Time Scheduling
Run Every X Minutes: 5

Special
Run at Startup
Run Immediately as soon as source and target are accessible

I had File monitoring
Monitor Source and run when file changes are detected enabled but even after disabling this same thing.
Back to top
ipo



Joined: 18 Jul 2019
Posts: 8

PostPosted: Sat Aug 03, 2019 9:32 am    Post subject: Reply with quote

Disabling "Run immediately as soon as source and target are accessible" does seem to work but it's not the behaviour I want or expect.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8229

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, thanks, can you confirm that is the option resulting in this error? Usually, it should be the monitoring option that requires all folders to ba available. thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Comments / Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group
Copyright © TGRMN Software. TGRMN Software products: