Forum Index  ViceVersa HOME         FAQ and Knowledge Base

 FAQForum FAQ   SearchSearch Forum  RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log inLog in 

License question
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support
Author Message
Patrick
Guest





PostPosted: Fri Aug 17, 2007 2:31 pm    Post subject: Licence Reply with quote

Hello

We are running VV 1.3.1 on our server to backup data to a second server (corporate environment). Now we want to update to VV 2.0.
What licence do we need to buy? Will a single user licence do it or do we need a corporate licence? We just backup the data vom server where VV is running to a second server, so no clients are involved.

Thanks for the fast response Smile

Greets
Patrick
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Sun Aug 19, 2007 5:08 am    Post subject: Reply with quote

Yes, a single license will do it. thanks!
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Guest
Guest





PostPosted: Wed Sep 26, 2007 8:04 am    Post subject: Reply with quote

Hi there,

We use VV to sync 2 servers at a remote site. It is installed on both servers, and is used by 2 users who both login using the same general admin account (never at the same time). There is only ever 1 instance of VV running (by a single user on a single server). How many licences do we require?

Thanks
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Thu Sep 27, 2007 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, 2 licenses because it is installed on 2 servers. thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
chibiricky



Joined: 03 Oct 2007
Posts: 12

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 9:26 am    Post subject: Reply with quote

I'm the I.T. Support guy of the company I work for. I tried VV and I love it, and would like to deploy VV on our machines. The question is: if I buy 40 licenses, do I have one registration code or 40 registration codes??

Thank you!
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 11:05 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

Thank you for considering ViceVersa PRO for your company.
When you purchase 40 licenses, you will receive 1 registration code which cover the 40 installations.

thanks!
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
Guest






PostPosted: Thu Oct 11, 2007 1:35 am    Post subject: My computer crashed - do I have to buy your program again Reply with quote

Hi

I purchased a copy of your program a few months ago, but my computer crashed & I had to buy a new one & vice versa was lost. Do I need to purchase the program again - or is there a way that I can download it to install again. Happy to provide my details via e-mail to verify legitimacy.

Cheers
Jo
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Thu Oct 11, 2007 1:45 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

Please send your details to support@tgrmn.com
We will search for your order in the database and resend your code,

thank you
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
freesurfer



Joined: 27 Sep 2007
Posts: 17

PostPosted: Wed Jan 09, 2008 2:04 pm    Post subject: VV Pro 64bit Reply with quote

Hello

Some time ago, we bought a VV Pro 32bit version for our server backup. Now we're going to replace the old 32bit server with a new Windows 64bit one.
Do we have to buy a new version of VV or is the 64bit version included? (We won't use the old 32bit version anymore)

Thanks a lot.

Greets
Patrick
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Wed Jan 09, 2008 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

No need to buy a new license: a server license covers both 64bit and 32bit, so if you do no longer use VV on the old 32bit server, you can use your license on the 64bit server. thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
jstalewski



Joined: 20 May 2008
Posts: 2
Location: USA

PostPosted: Tue May 20, 2008 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

I bought an individual license of VVPro and VVEngine for a user that's no longer with the company, but the way you have these licenses set up, the user name is part of the code.

Will that license still work for a new user? If not, can it be transferred to the new user somehow, without having to pay for a new license?

VVPro appeared to work OK with the new user profile on the former employee's laptop, but vvengine said it was an expired trial version, which tells me vvengine's licensing is recorded in the user profile somewhere while vvpro's isn't, which is why this question is being asked.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Thu May 22, 2008 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, can you please write to support@tgrmn.com , please include your license code, thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
PFDadmin



Joined: 16 Sep 2009
Posts: 2

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 6:08 pm    Post subject: Trial period extension Reply with quote

Hi,

I would like to know if it is possible to extend the 30 day trial period for an another 30 days. Unfortunately, our firm was unable to test the product and our trial period will expire tomorrow.

Thank you.
Back to top
TGRMN Software
Site Admin


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 8481

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 5:27 am    Post subject: Reply with quote

Hello, please contact support@tgrmn.com , thanks
_________________
--
TGRMN Software Support
http://www.tgrmn.com
http://www.compareandmerge.com
Back to top
PFDadmin



Joined: 16 Sep 2009
Posts: 2

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you, I will do just that.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group
Copyright © TGRMN Software. TGRMN Software products: